Alumiinirunkoista lasiterassia voit käyttää ympäri vuoden

Lasitettu terassi on erityisen miellyttävä olohuone kotona tai mökillä. Luonnonläheisyys ja vaihtuvat vuodenajat näyttävät parhaat puolensa lasitetussa tilassa. Monelle se on myös rentoutumispaikka lähellä luontoa, jossa syksyn väriloistosta tai iltahämärästä on mukava nauttia kaikessa rauhassa.

Lasiterassin ansiosta voit nauttia ulkoilmaelämästä pitkälle syksyyn ja talveen! Suunnittelemme ja rakennamme lasiterasseja niin uudisrakennuksiin kuin vanhempiinkin koteihin. Toteutamme terasseja omakotitaloihin, rivitaloihin, kerrostaloihin ja vapaa-ajan asuntoihin.

 

Lasiterassia voit sisustaa monipuolisemmin

Lasituksen ansiosta voit sisustaa terassia monipuolisemmin ja käyttää myös sellaisia huonekaluja ja tekstiileitä, jotka eivät kestä runsasta kosteutta tai suoraa sadetta. Lasitus pitää lumen, kosteuden, lehdet ja muut irtoroskat terassin ulkopuolella. Et siis joudu tyhjentämään terassia lumesta tai lakaisemaan syksyn lehtiä pois.

Lasiterassilla nostat asumisen laatua ja talon jälleenmyyntiarvoa

Lasiterassi on sijoitus paitsi asumisen laatuun, myös asunnon arvoon ja jälleenmyyntimahdollisuuksiin. Lasiterassit ovat käyttömukavuutensa ansiosta kasvattaneet suosiotaan, ja siksi lasiterassilla varustettu asunto on tulevaisuuden kodinostajalle houkutteleva vaihtoehto.

Lasiterassin alumiiniset rakenteet kestävät suomalaiset sääolosuhteet

Lasiterasseissamme on vahvat alumiiniset runkorakenteet ja lasit. Niiden vahvuus on ennen kaikkea kuulalaakerien varassa liukuvissa lasiseinissä, joita voit siirtää liu’uttamalla niin kesällä kuin talvellakin. Nämä liukulasit eivät nitise tai jumitu kiinni edes kovilla pakkasilla! Liu’utettavien seinien lisäksi toteutamme lasiterasseihin tarpeen mukaan myös saranoituja ovia ja kiinteitä lasiseiniä.
Terassiemme katot kestävät erittäin hyvin myös lumen painoa. Toteutamme lasiterassien katot 8 millimetrin paksuisesta, karkaistusta turvalasista, joka ei anna periksi isonkaan lumikuorman alla.Saat Glasluckan-lasiterassit valmiiksi asennettuna. Toimitamme lasiterassille tarvittaessa myös kaihtimet, aurinkosuojat ja terassinlämmittimet.

Ota yhteyttä!