Muut tuotteet

Sisustuslasit

  • Saunan ja pesutilan lasit
  • Välitilan lasit
  • Peilit
  • Väliseinät ja tilanjakajat
  • Ristikkoseinät

Terassimatot

100 % kotimaiset termomatot ovat suunniteltu kylmässä pohjolassa kohdattaville kylmille lattioille. Lämpöä eristävä matto on omiaan esimerkiksi terassimattona ulkoterassilla ja avoterassilla, parvekemattona, venemattona, asuntovaunussa tai vaikka kellarissa.

Terassivarjot sivumastolla

Scandipro Ultra SA Aurinkovarjo soveltuu mainiosti kotipihoille ja terasseille. Se on laadukas sääsuoja, mutta myös katseita vangitseva mainontaväline yrityskäyttöön.

Varjossa on kätevä avausmekanismi ja se kääntyy 360 astettu akselinsa ympäri. Kangas on vesitiivistä, UV – ja palosuojattua 360 g polyesteria. Runko on puujäljiteltyä alumiinia ja ruoteiden sisällä on vahvike.

Paino: 3 × 3 m = 55 kg, 3 × 4 m = 60 kg
Varjon mitat: ruoteet 17×35 mm, seinämän vahvuus 1,2 mm
Varren mitat: halkaisija 93 mm, seinämän vahvuus 3 mm

Hinta alk. 1250 €

Pop-up teltat

Kevyt ja nopeasti pystytettävä pikateltta. Kantolaukun ansiosta myös kuljettaminen helppoa. Pop-up teltat tarjoavat hyvän sääsuojan ja soveltuvat erinomaisesti kotipihan puutarhajuhliin sekä myynti- ja esittelyteltaksi messuille ja ulkoilmatapahtumiin.

Useita eri kokoja, alkaen 3×3 m aina 4×8 m saakka. Lisäksi vaihtoehtona kuusikulmainen teltta 5,7 m halkaisijalla.

Kaikki teltat ovat saatavilla useissa eri värivaihtoehdoissa sekä personoitavissa painatuksin. Lisävarusteina saatavilla mm. seinäpaketti, ikkuna- ja verkkoseinät, myyntitiskit, telttapainot ja LED-valaistus. Hinnat alk. 599 €.