Terassilasitus

Lasitetulla terassilla loihdit monikäyttöistä lisätilaa kotiisi ja pidennät terassin käyttöaikaa jopa ympärivuotiseksi keitaaksi.

Kotimaiset Glasluckanin liukuvat terassilasitukset ovat suunniteltu kestämään Suomen sääolosuhteissa. Toimitamme ja asennamme terassilaseja ympäri Suomen.

Lasitettu terassi parantaa asumismukavuutta ja nostaa kiinteistön arvoa

Lasitettu terassi on monikäyttöinen lisätila, joka toimii niin toisena olohuoneena, kesäkeittiönä kuin vaikkapa kotitoimistona. Lämpimällä ja suojaisalla lasitetulla terassilla viihtyvät myös monet kukat ja hyötykasvit. Mikäli taloudessasi on lapsia tai lemmikkejä, parantaa lasitus myös terassin turvallisuutta.

Terassilasituksella saat kodin terassin jopa ympärivuotiseen käyttöön, sillä liukuva lasitus estää sateen, lumen ja tuulen pääsemisen terassille, toimimatta kuitenkaan näköesteenä terassilta avautuvalle maisemalle. Suljettuun tilaan saa näppärästi asennettua myös lisälämmittimiä, eli lämmin kesäpäivä ei ole enää ainut terassikeli, ja esimerkiksi mökin terassin lasitus tekee viileälläkin kelillä mökkeilystä vähän mukavampaa. Jos terassi on vilkkaasti liikennöidyn tien lähellä, toimii terassilasitus myös ylimääräisenä äänieristeenä.

Alumiinirakenteiden ja liukulasien eri värivaihtoehdoilla terassilasitus on helppo saada sopimaan kiinteistön ulkonäköön sekä käyttäjiensä mieltymyksiin. Mikäli terassin ohi kulkee esimerkiksi kävelytie tai siitä halutaan muuten suojaisampi, voi lasitetulle terassille asentaa verhot tai sälekaihtimet tuomaan lisää yksityisyyttä.

Voit valita terassin liukuoviseinät kahdesta eri mallista

Valitse lasitus kahdesta vaihtoehdosta omien mieltymystesi ja tarpeidesi mukaisesti.

SGL-20 Pystypuitteeton

Pystypuitteeton terassilasitus mahdollistaa esteettömän maisemien ihailun. Tarpeen mukaan lasit voidaan myös työntää sivuun omilla kiskoillaan.

SGL-10 Pystypuitteellinen

Pystypuitteellisessa terassilasituksessa jokainen lasi on kehystetty alumiiniprofiileilla. Pystypuitteellinen terassilasitus on helppokäyttöinen, tiivis ja turvallinen.

Kuinka hankin Glasluckan terassilasituksen?

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme tai jälleenmyyjiimme.

Lasituksen suunnittelu ja tarjous

Mittaa itse tai pyydä meiltä apua! Suunnitellaan terassilasitus tarkasti tarpeidenne ja mittojen mukaisesti. Saat näin tarjouksen lasituksen hinnasta ja toimitusajasta.

Valmistus, toimitus ja asennus

Hyväksyttyäsi tarjouksen valmistamme lasituksen mittojen mukaan tehtaallamme noin 1-2 kuukaudessa. Valmistumisen jälkeen itse asennus vie vain muutaman päivän.

check

Terassi on käyttövalmis

Asennuksen jälkeen terassilasitus on nauttimista vaille valmis.

Pohjoisiin sääoloihin suunnitellut liukuvat terassilasitukset

Glasluckan-terassilasitukset toteutetaan Suomessa suunnitelluilla liukulaseilla. Liukulasitus on suljettuna tiivis ja yhtenäinen seinä, joka voidaan avata vaivattomasti liu’uttamalla laseja sivuun. Jos terassi halutaan kesäaikaan mahdollisimman avoimeksi, voit koota liukulasit helposti yhteen nippuun joko yhdeltä seinältä tai terassin jokaiselta sivulta. Lasielementit voidaan nostaa paikoiltaan pesun ajaksi, jotta pääset parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen niin lasien kuin rakenteidenkin osalta.

Laadukkaat kotimaiset Glasluckan-liukulasit eivät narsku, jämähdä kiinni tai karkaa kiskoiltaan, oli vuodenaika mikä tahansa. Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota siihen, että lasit liikkuvat eri vuodenaikoina moitteetta ja ovat mahdollisimman tiiviit. Kiskojen vedenpoistoreiät ja kestovoideltu kuulalaakeripyörästö takaavat, että laseja on helppo liikuttaa myös pakkasella, eikä jää tai lumi estä liukulasien käyttöä.

Koska liukulasituksemme ovat rakenteellisesti erittäin vahvat ja suunniteltu järkevästi, ne kestävät ilman huoltoja tai korjauksia vuosikymmeniä, eikä niissä ole mekaanisia, kuluvia osia. Myönnämmekin lasitukselle 5 vuoden takuun valmistusvirheiden osalta.

Miksi valita Glasluckan-liukulasitus:

heart

Elämää kestävät
terassilasitukset

Liukulasit on suunniteltu pohjoisen olosuhteisiin.

check

Hyvältä näyttävä
lasitettu terassi

Tyylikäs lisä niin uuteen, kuin vanhaankin rakennukseen.

Avainlippu

Suomalaisella
työllä tehty

Glasluckan-liukulasit on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

Kotimaiset Glasluckan-terassilasitukset kestävät katseita ja aikaa

Liukulasitukset voidaan toteuttaa olemassa olevalle terassille, tai vaihtoehtoisesti voimme rakentaa kokonaan uuden lasiterassin. Oli kohteesi sitten omakotitalo, rivitalo tai vaikka kesämökki, saat meiltä terassilasitukset asennettuna tai asennusvalmiina elementteinä ympäri Suomen.

Terassilasitusten asennus tehdään avaimet käteen -palveluna. Sinun ei tarvitse kuin kertoa meille toiveistasi, ja pian saatkin jo nauttia uudesta lasitetusta terassistasi. Vaihtoehtoisesti voimme toimittaa asennusvalmiit, kohteesi mittojen mukaan valmistetut terassielementit ja tarvikkeet, jolloin voit asentaa terassilasitukset myös itse.

Terassilasituksen hinta – mitä terassilasitus maksaa?

Teemme terassilasitukset aina mittatilauksena omalla tehtaallamme, jolloin jokainen projekti on omansa ja näin jokaisen terassilasituksen hinta vaihtelee. Terassilasituksen hinta muodostuu työn, lisäpalveluiden sekä itse terassin perusteella. Muita vaikuttavia tekijöitä ovat mm. terassin koko ja muoto sekä mahdollinen perustusten vahvistus tai valmistus.

Glasluckanilla voit vaikuttaa terassilasituksen hintaan tilaamalla lasielementit asennuspalvelun kera tai kohteeseen suunniteltuina asennusvalmiina elementteinä, jotka voi tarpeen mukaan asentaa myös itse. On myös syytä huomioida, että terassilasituksen asennuksessa voidaan hyödyntää kotitalousvähennystä, jonka avulla loppusummaa saadaan hieman pienemmäksi.

Pohtiessasi ja vertaillessasi eri lasiterassien hintoja ja toimittajia on syytä ottaa huomioon terassin kestävyys, huoltotarpeet sekä laatu. Valitsemalla halvimman vaihtoehdon saadaan harvoin parasta laatua – pitää paikkansa myös lasiterasseissa. Glasluckanin terasituksessa on panostettu kotimaisuuteen sekä Suomen oloihin suunniteltuun laadukkaaseen terassilasitukseen josta on iloa pitkäksi aikaa.

Terassilasituksen hankinnassa kannattaa harkita myös oman pankkisi rahoitusvaihtoehtoja. Tämän avulla hankinnan kustannukset jaetaan helposti sopiviin kuukausieriin eikä suurta kertapääomaa tarvita. Investoimalla terassilasitukseen vähintään ylläpidät ja parhaassa tapauksessa kasvatat kiinteistösi arvoa samalla nauttien uudesta terassista.

Ostajan oppaasta lisätietoja terassilasituksen hankintaan

Pohditko terassilasituksen hankintaa? Olemme keränneet tietoa lasitetun terassin hankinnasta ja projektin etenemisestä kätevään ostajan oppaaseen. Voit myös aina ottaa yhteyttä ammattilaisiimme – vastaamme mielellämme sinua askarruttaviin kysymyksiin!

Lisätietoja terassilasituksesta blogistamme

Lasiterassi vanhaan taloon – mitä ottaa huomioon?

Lasiterassi vanhaan taloon – mitä ottaa huomioon?

Lasiterassi sopii mainiosti myös vanhaan taloon – oli kyseessä sitten iäkkäämpi rivitaloasunto, rintamamiestalo, historiallinen huvila tai suvun kesämökki. Lasiterassi tarjoaa…

Lasiterassin sisustus – näin sisustat lisäneliöt tyylikkäästi

Lasiterassin sisustus – näin sisustat lisäneliöt tyylikkäästi

Lasiterassi tarjoaa tyylikästä ja käytännöllistä lisätilaa kotiisi. Lasituksen ansiosta terassia voidaan käyttää jopa vuoden ympäri, minkä ansiosta kotisi neliömäärä kasvaa…