Terassilasitus
pidentää terassin
käyttökautta

Terassilasituksella tuot kätevää lisätilaa kotiin ja pidennät terassin käyttöaikaa jopa ympärivuotiseksi keitaaksi. Tutustu tarkemmin Suomessa valmistettuun ja Suomen sääoloihin suunniteltuun liukuvaan terassilasitukseen ja ota yhteyttä joko suoraan meihin tai yhteen monista jälleenmyyjistämme.

Monipuolinen ja kestävä terassilasitus kotimaisella Glasluckan-liukulasituksella

Terassilasituksella saat kodin terassin jopa ympärivuotiseen käyttöön, sillä liukuva lasitus estää sateen, lumen ja tuulen pääsemisen terassille, toimimatta kuitenkaan näköesteenä terassilta avautuvalle maisemalle. Suljettuun tilaan saa näppärästi asennettua myös lisälämmittimiä, eli lämmin kesäpäivä ei ole enää ainut terassikeli, ja esimerkiksi mökin terassin lasitus tekee viileänkin kelin mökkeilystä vähän mukavampaa. Jos terassi on vilkkaasti liikennöidyn tien lähellä, toimii terassilasitus myös ylimääräisenä äänieristeenä, pitäen kodin rauhallisempana.

Liukuva terassilasitus on hyvä valinta
pienemmällekin terassille

Kotimaiset avattavat terassilasitukset toteutetaan liukulaseilla. Liukulasitus on suljettuna tiivis ja yhtenäinen seinä, joka voidaan avata vaivattomasti liu’uttamalla laseja sivuun. Jos terassi halutaan kesäaikaan mahdollisimman avoimeksi, voit koota liukulasit helposti yhteen nippuun joko yhdeltä seinältä tai terassin jokaiselta sivulta. Lasielementit voidaan nostaa paikoiltaan pesun ajaksi, jotta pääset parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen niin lasien kuin rakenteidenkin osalta.

Pohjoisiin sääoloihin suunniteltu

Laadukkaat kotimaiset Glasluckan-liukulasit eivät narsku, jämähdä kiinni tai karkaa kiskoiltaan, oli vuodenaika mikä tahansa. Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota siihen, että lasit liikkuvat eri vuodenaikoina moitteetta ja ovat mahdollisimman tiiviit. Kiskojen vedenpoistoreiät ja kestovoideltu kuulalaakeripyörästö takaavat, että laseja on helppo liikuttaa myös pakkasella, eikä jää tai lumi estä liukulasien käyttöä. 

Koska liukulasituksemme ovat rakenteellisesti erittäin vahvat ja suunniteltu järkevästi, ne kestävät ilman huoltoja tai korjauksia vuosikymmeniä, eikä niissä ole mekaanisia, kuluvia osia.

Koska tiedämme, että liukulasituksemme kestävät erinomaisesti suomalaisia sääolosuhteita ja niillä toteutettu terassilasitus on loistava ratkaisu, myönnämme lasitukselle 5 vuoden takuun valmistusvirheiden osalta.

Toimitamme Glasluckan-terassilasitukset asennusvalmiina pakettina minne tahansa Suomen alueelle. Tarjoamme tuotteitamme myös kohteeseen asennettuina – kysy myyjiltämme lisää alueesi asennuspalveluista.

Kaksi eri vaihtoehtoa terassin lasitukseen, pystypuitteeton tai pystypuitteellinen

Valitse lasitus kahdesta vaihtoehdosta omien mieltymystesi ja tarpeidesi mukaisesti.

Pystypuitteeton lasitus

Täysin pystypuitteeton terassilasitus mahdollistaa esteettömän maisemien ihailun. Tarpeen mukaan lasit voidaan myös työntää sivuun omilla kiskoillaan.

 • 8 tai 10 mm karkaistu turvalasi. Lasien leveydet ja vahvuudet järjestelmäsuositusten mukaan.
 • Täysin pystypuitteeton liukulasitus, joka mahdollistaa maisemien esteettömän ihailun.
 • Liukulasit kulkevat omilla kiskoillaan ja kerääntyvät reunaan, kuten pystypuitteellinen, mutta ilman näköestettä.
 • Eri lukitusvaihtoehtoja käyttötarpeen mukaan niin ulko- kuin sisälukitukseen
 • Lasit CE-merkittyjä
 • Sopii myös kaiteen päälle

Pystypuitteellinen lasitus

Helppokäyttöistä pystypuitteellista terassilasitusta kiertävät kevyet pysty- sekä vaakaprofiilit. Täysin kehystetyt terassilasit mahdollistavat markkinoiden parhaan tiiveyden, eikä lasin väliin jää rakoja.

 • 4 tai 6 mm karkaistu turvalasi. Lasien leveydet ja vahvuudet järjestelmäsuositusten mukaan.
 • Jokaista lasielementtiä kiertävät kevyet pysty- ja vaakaprofiilit. Lasit ovat kehystetty joka sivulta ja takaavat markkinoiden parhaimman tiiveyden.
 • Lasit CE-merkittyjä
 • Sopii myös kaiteen päälle
 • Eri lukitusvaihtoehtoja niin ulko- kuin sisälukitukseen käyttötarpeen mukaan

Miksi valita Glasluckan-liukulasitus:

heart

Elämää kestävät
terassilasitukset

Liukulasit on suunniteltu pohjoisen olosuhteisiin.

check

Hyvältä näyttävä
lasitettu terassi

Tyylikäs lisä niin uuteen, kuin vanhaankin rakennukseen.

Avainlippu

Suomalaisella
työllä tehty

Glasluckan-liukulasit on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

Alumiiniosien varastovärit ovat:

Valkoinen

(RAL9010)
Vaaleanharmaa

(RAL9006)
grafiitinharmaa
Grafiitinharmaa

(RAL7024)
musta
Musta

(RAL9005)
erikoisvaeri
Erikoisväri

Mikäli tarvitset
erikoisvärin, sekin
tietysti onnistuu

Yleisimmät terassin liukulaseissa käytetyt lasisävyt:

kirkas
Kirkas
harmaa
Harmaa
ruskea-pronssi
Ruskea/
Pronssi

Karkaistu lasi on valmistettu EN 12150-1 ja EN572-8 mukaisesti.

Ostajan oppaasta lisätietoja terassilasituksen hankintaan

Pohditko terassilasituksen hankintaa tai sinulla on kysymyksiä terassilasituksen hankinnasta? Olemme keränneet tietoa lasiterassin hankinnasta ja projektin etenemisestä kätevään ostajan oppaaseen. Voit myös aina ottaa yhteyttä ammattilaisiimme ja vastaamme mielellämme sinua askarruttaviin kysymyksiin!

Terassilasitukset lisäävät asumismukavuutta  ja kiinteistön arvoa

Lasitettu terassi on monikäyttöinen lisätila, jonka hankinnan jälkeen monien ensimmäinen ajatus on ”miksi emme lasittaneet terassia aiemmin”. Tyylikäs ja helppohoitoinen alumiinirakenteinen lasiterassi toimii sujuvasti kotitoimistona, kesäkeittiönä tai toisena olohuoneena. Alumiinirakenteiden ja liukulasien eri värivaihtoehdoilla terassilasitus on helppo saada sopimaan kiinteistön ulkonäköön sekä käyttäjiensä mieltymyksiin. Mikäli terassin ohi kulkee esimerkiksi kävelytie tai siitä halutaan muuten suojaisampi, voi lasitetulle terassille asentaa verhot tai sälekaihtimet tuomaan lisää yksityisyyttä.

Liukulasitus voidaan toteuttaa jo olemassa olevalle terassille, tai voit ottaa ammattilaiset mukaan suunnittelemaan kotiin ja mökille täysin uutta lasiterassia. Oikein sijoitettu ja mitoitettu terassi on sekä viihtyisä että käytännöllinen vuoden ympäri!

Kauttamme tai jälleenmyyjiltämme voit tilata terassilasituksen asennettuna. Jos mieluummin teet kasauksen itse, on myös asennusvalmis lasiterassi hyvä vaihtoehto – tilaa vain tarvikepaketti, jossa on kaikki kohteesi mukaan valmistetut terassielementit ja tarvikkeet, mitä lasituksen asennukseen tarvitset.

Terassilasituksen hinta – mitä terassilasitus maksaa?

Teemme terassilasitukset aina mittatilauksena omalla tehtaallamme, jolloin jokainen projekti on omansa ja näin jokaisen terassilasituksen hinta vaihtelee. Terassilasituksen hinta muodostuu työn, lisäpalveluiden sekä itse terassin perusteella. Muita vaikuttavia tekijöitä ovat mm. terassin koko ja muoto sekä mahdollinen perustusten vahvistus tai valmistus.

Glasluckanilla voit vaikuttaa terassilasituksen hintaan tilaamalla lasielementit asennuspalvelun kera tai kohteeseen suunniteltuina asennusvalmiina elementteinä, jotka voi tarpeen mukaan asentaa myös itse. On myös syytä huomioida, että terassilasituksen asennuksessa voidaan hyödyntää kotitalousvähennystä, jonka avulla loppusummaa saadaan hieman pienemmäksi.

Ottamalla yhteyttä jälleenmyyjiimme tai suoraan meihin, saat tarjouksen terassilasituksesta ja tämän hinnasta.

Pohtiessasi ja vertaillessasi eri lasiterassien hintoja ja toimittajia on syytä ottaa huomioon terassin kestävyys, huoltotarpeet sekä laatu. Valitsemalla halvimman vaihtoehdon saadaan harvoin parasta laatua – pitää paikkansa myös lasiterasseissa. Glasluckanin terasituksessa on panostettu kotimaisuuteen sekä Suomen oloihin suunniteltuun laadukkaaseen terassilasitukseen josta on iloa pitkäksi aikaa.

Terassilasituksen hankinnassa kannattaa harkita myös oman pankkisi rahoitusvaihtoehtoja. Tämän avulla hankinnan kustannukset jaetaan helposti sopiviin kuukausieriin eikä suurta kertapääomaa tarvita. Investoimalla terassilasitukseen vähintään ylläpidät ja parhaassa tapauksessa kasvatat kiinteistösi arvoa samalla nauttien uudesta terassista.