Terassin lasikaiteet

Terassin lasikaide lisää käyttömukavuutta ja turvallisuutta. Lasikaiteitamme voidaan käyttää monipuolisesti niin terasseilla kuin muuallakin kuten parvekkeilla, rappusissa sekä muihinkin kohteisiin. Mahdollisuus myös integroituihin led-valoihin!

Terassin lasikaide lisää turvallisuutta ja käytännöllisyyttä

Terassi kuin terassi hyötyy kaiteesta: se lisää turvallisuutta, rajaa ja rytmittää aluetta vähentämättä avaruuden tunnetta, lieventää sääolojen vaikutusta terassilla ja onhan kaiteeseen myös mukava nojailla maisemia ihaillessa. Lasinen terassikaide saattaa kuulostaa uhkarohkealta valinnalta esimerkiksi lapsiperheen kotiin, mutta meille lasielementtiemme turvallisuus on äärimmäisen tärkeä asia. Käytämme kaikissa lasisissa terassielementeissä karkaistua ja/tai laminoitua lasia, jotka ovat jopa 5–8 kertaa tavallista lasia vahvempia, eivätkä hajotessaankaan hajoa terävinä sirpaleina. Turvallisten lasielementtien lisäksi Suomen rakentamismääräykset ovat määrittäneet terassin kaiteen vähimmäiskorkeudet erilaisille terasseille, jotta riski putoamiseen saadaan minimoitua.

Glasluckan lasikaide on näyttävä, täysin huoltovapaa, helppohoitoinen ja monipuolinen valinta, joka tuo kaikki terassikaiteen hyvät puolet olematta näköesteenä. Lasikaide on valmistettu säänkestävistä materiaaleista, ja siksi se on sekä turvallinen että kestävä ratkaisu niin sisä- kuin ulkotiloihinkin; vaikka lasikaide on suunniteltu erityisesti terassille, voi sen asentaa myös parvekkeelle tai portaisiin.

Asennuspalvelumme hoitaa lasikaiteet koteihin, julkisiin kohteisiin ja yritystiloihin. Jälleenmyyjiemme verkosto mahdollistaa Glasluckan lasikaiteiden toimituksen ja asennuksen ympäri Suomen.

Lasikaide mittatilaustyönä

Valmistamme lasikaiteet aina mittatilaustyönä, mikä mahdollistaa
kaiteiden tekemisen aina tismalleen kohteeseen sopiviksi niin
mitoiltaan kuin ulkonäöltäkin. Esimerkiksi lasikaiteen asettelu ja
yksityiskohdat tekevät lopputulokselle paljon: saat valita,
asennetaanko lasitus pystytolppien sisä- vai ulkopuolelle,
jätetäänkö lasin ja käsijohteen väliin aukko, käytetäänkö
käsijohteena tavallisen johteen lisäksi koristekäsijohdetta
ja tietenkin kaikista tärkein, eli minkä väriset lasikaiteet haluat.
Terassin kaiteiden alumiinirunko voidaan pulverimaalata
asiakkaan toiveiden mukaan.

Voimme myös integroida kaiteeseen näyttävän led-valaistuksen, jolla lisäät turvallisuutta pimeällä ja luot vielä entistä näyttävämmän kokonaisuuden erityisesti pimeään aikaan!

Sinun lasikaide, sinun näköinen lopputulos!
Jos et ihan vielä tiedä minkä tyylisen lasikaiteen haluaisit, tarvitsetko led-valaistusta tai sinulla on muita kysymyksiä niin autamme mielellämme myös suunnitteluvaiheessa eri vaihtoehtojen läpikäynnissä.

Huoltovapaa terassin kaide rakennetaan alumiinista ja lasista

Käytämme valmistamissamme Glasluckan-terassielementeissä runkomateriaalina alumiinia, sillä se kestää hyvin Suomen ympärivuotiset sääolot, säilyy uuden näköisenä pitkään ja alumiini on materiaalina käytännössä huoltovapaa. Yhdessä alumiinista ja lasista rakennetut elementit ovat myös 100% kierrätettäviä tuotteita.

Kerromme mielellämme lisää terassielementeissä käytetyistä materiaaleista!

Lasikaiteiden asennus ja toimitus koko Suomeen

Voit tilata kotimaiset Glasluckan lasikaiteet asennusvalmiina pakettina minne tahansa – jälleenmyyjäverkostomme mahdollistaa toimitukset Suomen päästä päähän.

Tee-se-itse-mies (tai nainen) voi tilata terassin kaide-elementit itse asennettavaksi, jolloin me toimitamme kaikki elementit, tiivisteet ja pystytolpat, mitä terassin lasikaiteiden asennukseen tarvitaan. Sama paketti on tietenkin tilattavissa myös rakennusurakoitsijalle.

Lasikaiteet ja muut terassielementtimme voi tilata myös valmiiksi kohteeseen asennettuna. Autamme sinua ja alueesi asennuspalveluntarjoajaa löytämään toisenne, ota yhteyttä myyntiimme ja kysy lisää kaiteiden asennuksesta!

Haluatko täydellisen sääsuojan? Tilaa terassin liukulasitus!

Valmistamiemme lasikaiteiden lisäksi terassilasitukset ovat erikoisosaamistamme. Voit joko heti terassin lasikaiteita tilatessa pyytää tarjouksen kaiteen ylle asennettavasta liukulasituksesta, tai täydentää jo aiemmin rakennettua terassia terassilaseilla vähän myöhemmin. Huoltovapaa ja kestävä liukulasitus muuntaa terassin ympärivuotiseksi oleskelu- ja lisähuoneeksi, jossa viihtyy arkena ja vapaalla!