Lasiterassit

Lasiterassi tarjoaa tyylikästä ja käytännöllistä lisätilaa kotiisi. Kun tuulet ja tuiskut pysyvät lasien ulkopuolella, lasiterassi tarjoaa viihtyisän oleskelutilan ja rajattomia mahdollisuuksia jopa ympäri vuoden.

Laadukkaat alumiinirunkoiset Glasluckan-lasiterassit saat käyttövalmiiksi asennettuna ympäri Suomen. Katso jälleenmyyjämme tai ota yhteyttä ja kysy lisätietoja!

Mitä sinä tekisit lasiterassillasi?

Lasiterassilla saat helposti yhden lisähuoneen kotiisi tai vaikka kesämökillesi. Lasiterassilla luonto on lähellä ja vuodenaikojen vaihtumisesta saa nauttia paraatipaikoilta, ilman tuulen tuivertamista tai sateessa kastumista. Monelle lasiterassi onkin se paikka, jossa siemaillaan aamukahvit, rentoudutaan esimerkiksi hyvän kirjan parissa tai istutaan iltaa ystävien kanssa.

Lasiterassin käyttötarkoituksessa vain mielikuvitus on rajana! Sinä päätät, missä käytössä terassisi on parhaimmillaan. Säältä suojatun terassin voi huoletta sisustaa huonekaluilla ja tekstiileillä, jotka eivät kestä runsasta kosteutta tai suoraa sadetta, eikä terassia tarvitse tyhjentää syksyn tullen. Myös kukat ja hyötykasvit viihtyvät lämpimällä mutta suojaisalla lasiterassilla. Lisälämmittien avulla lasiterassia on mukava käyttää myös viileämmillä keleillä, jopa vuoden ympäri.

Haaveilet sitten tunnelmallisesta oleskelutilasta, viihtyisästä kotikonttorista, viherhuoneesta tai kesäkeittiöstä, lasiterassi on vaivaton ja helppohoitoinen ratkaisu. Kestävä alumiinirunkoinen Glasluckan-lasiterassi on huoltovapaa ja pitää lumen, kosteuden, lehdet, siitepölyn ja ötökät terassin ulkopuolella.

Lasiterassi nostaa kiinteistön arvoa

Lasiterassi on sijoitus paitsi asumisen laatuun, myös kiinteistön arvoon ja jälleenmyyntimahdollisuuksiin. Lasiterassi on näyttävä yksityiskohta, joka erottuu edukseen asuntomarkkinoilla. Se tarjoaa monikäyttöisiä lisäneliöitä kiinteistöön, mikä kasvattaa potentiaalista ostajakuntaa. Lasiterassin ansiosta kohteesi menee kaupaksi nopeammin ja parempaan hintaan!

Lasiterassi voidaan rakentaa niin omakotitaloon, rivitaloon, kuin kesämökille – joko talon yhteyteen tai täysin erilliseksi lisähuoneeksi. Ennen lasiterassin tilaamista on kuitenkin hyvä varmistaa, vaatiiko kuntasi rakennusluvan lasiterassille. Lisäksi lasiterassin suunnittelussa on hyvä pohtia huolellisesti terassin sijaintia esimerkiksi sen pohjalta, mistä ja milloin aurinko paistaa, sekä voiko jokin varjostaa terassia. Jotta terassi kestää aikaa ja Suomen sääolosuhteiden rajut muutokset, tulee lasiterassin perustukset tehdä maaperän ehdoilla. Etenkin routivalla maaperällä oikeanlaisten perustusten tärkeys korostuu, ja tällöin kannattaakin aina konsultoida rakentamisen ammattilaista.

Jos suunnittelet lasiterassin hankintaa ja kaipaat neuvoja, pohdit lasiterassin hintaa tai sinulla on muita kysymyksiä ota rohkeasti yhteyttä. Olemme asentaneet satoja lasiterasseja ympäri Suomen, joten osaamme varmasti auttaa kaikissa aiheeseen liittyvissä kysymyksissäsi.

Kuinka hankin Glasluckan lasiterassin?

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme tai jälleenmyyjiimme.

Lasituksen suunnittelu ja tarjous

Mittaa itse tai pyydä meiltä apua! Suunnitellaan lasiterassi tarkasti tarpeidenne ja mittojen mukaisesti. Saat näin tarjouksen lasiterassin hinnasta ja toimitusajasta.

Valmistus, toimitus ja asennus

Hyväksyttyäsi tarjouksen valmistamme lasituksen mittojen mukaan tehtaallamme noin 1-2 kuukaudessa. Valmistumisen jälkeen itse asennus vie vain muutaman päivän.

check

Lasiterassi on käyttövalmis

Asennuksen jälkeen lasiterassi on nauttimista vaille valmis.

Alumiinirunkoinen lasiterassi kestää katseita ja aikaa

Kotimaiset Glasluckan-lasiterassit ovat suunniteltu kestämään suomalaisia sääolosuhteita, tyylistä tinkimättä. Käytämme lasiterasseissa alumiinisia runkorakenteita, jolloin lasitettu terassi on paitsi tyylikäs, myös helppohoitoinen ja huoltovapaa. Lisäksi lasiterassiemme katoissa on otettu huomioon talven lumikuormat: toteutamme lasikatot 8 millimetrin paksuisesta karkaistusta turvalasista, joka ei varmasti anna periksi.

Lasiterassiemme vahvuus on kuitenkin ennen kaikkea kuulalaakerien varassa liukuvissa lasiseinissä, joita on helppo siirtää liu’uttamalla niin kesällä kuin talvellakin. Meidän valmistamat liukulasit eivät nitise tai jumitu kovillakaan pakkasilla! Koska jokainen terassi rakennetaan yksilöllisesti, voimme valmistaa niihin tarvittaessa myös saranoidut ovet ja kiinteät lasiseinät.

Kotimaiset Glasluckan-lasiterassit valmistetaan yksilöllisesti kohteeseesi

Voit tilata käyttövalmiin Glasluckan-lasiterassin asennuspalvelun kera. Toteutamme tarvittaessa kaiken lasiterassin asennukseen liittyvän lupa-asioita ja perustuksia myöten. Sinun ei tarvitse kuin kertoa meille toiveistasi, ja pian pääsetkin jo nauttimaan uudesta lasiterassistasi!

Vaihtoehtoisesti voimme toimittaa sinulle asennusvalmiit terassielementit itse asennettavaksi. Autamme materiaalien valinnassa ja mitoituksessa, jotta asennus sujuu helposti ja ongelmitta myös itse.

Kauttamme saat tarvittaessa myös kaihtimet, aurinkosuojat, terassinlämmittimet ja muut terassin lisävarusteet.

Lisätietoja lasiterassista blogistamme

Olemme mukana Valkeakosken Talonäyttelyssä

Olemme mukana Valkeakosken Talonäyttelyssä

Hyvän asumisen messutapahtuma Valkeakosken Talonäyttely järjestetään Juusonniityn asuinalueella 24.7.–4.8.2024. Tapahtumassa pääset inspiroitumaan 10 uudesta talokohteesta, tutustumaan alan yrityksiin sekä kuuntelemaan…

Lasiterassi vanhaan taloon – mitä ottaa huomioon?

Lasiterassi vanhaan taloon – mitä ottaa huomioon?

Lasiterassi sopii mainiosti myös vanhaan taloon – oli kyseessä sitten iäkkäämpi rivitaloasunto, rintamamiestalo, historiallinen huvila tai suvun kesämökki. Lasiterassi tarjoaa…