Lasiterassit

Ammattilaisen avulla suunniteltu ja huolellisesti rakennettu lasiterassi on pitkäikäinen pihan piristäjä. Etenkin lasitetut terassit sopivat säänkestävyytensä ansiosta viihtyisäksi oleskelu- tai lisätilaksi ympäri vuoden. Terassin käyttötarkoituksessa vain mielikuvitus on rajana!
Lasiterassi voikin kulkea myös nimellä kesäkeittiö, ulko-olohuone, kesähuone tai vaikka kasvihuone.
Sinä päätät, missä käytössä terassisi on parhaimmillaan.

Glasluckanilta laadukkaat alumiinirunkoiset lasiterassit ympäri Suomen.

Lasiterassi alumiinirungolla sopii ympärivuotiseen käyttöön

Alumiinirunkoinen lasiterassi tyylikäs ja helppohoitoinen lisähuone, joka sopii mihin tahansa käyttöön koko vuoden ympäri. Uuden lasiterassin voi rakentaa niin kotiin kuin mökillekin ja lasitetusta terassista tulee varmasti yksi perheen suosikkitiloista. Lasiterassilla luonto on lähellä ja vuodenaikojen vaihtumisesta saa nauttia paraatipaikoilta, ilman tuulen tuivertamista tai sateessa kastumista. Liukulasitetulla terassilla kelpaa nauttia niin aamukahveista, syksyn väriloistosta tai iltahämärän tunnelmasta huolettomasti vuoden ympäri.

Kotimaiset Glasluckan-terassielementit mahdollistavat kestävän ja kauniin lasiterassin rakentamisen uudisrakennukseen, remonttikohteeseen ja mökille. Suunnittelemme ja toteutamme terasseja niin omakotitaloihin, rivitaloihin, kerrostaloihin kuin myös kaikkiin vapaa-ajan asuntoihin.

Etsi lähin jälleenmyyjäsi ja nauti seuraavat aamukahvit upouudella terassilla.

Lasiterassi on innokkaan sisustajan unelma

Lasiterassi on kodin toinen olohuone, viihtyisä kotikonttori, ihana kesäkeittiö ja tunnelmallinen ajanviettopaikka. Alumiinirunkoinen liukulasitus on huoltovapaa ja kestävä ratkaisu, joka pitää lumen, kosteuden, lehdet, siitepölyn ja kaikki muutkin luonnotuotteet terassin ulkopuolella.

Säältä suojattu terassi on siis oikea sisustajan unelma! Lasiterassin voi sisustaa huonekaluilla ja tekstiileillä, jotka eivät kestä runsasta kosteutta tai suoraa sadetta, eikä terassia tarvitse tyhjentää syksyn tullen. Myös kukat ja hyötykasvit viihtyvät lämpimällä mutta suojaisalla lasiterassilla, mikä mahdollistaa viherpeukaloinnin vaikka omaa pihaa ei olisi.

Lasiterassi nostaa asumismukavuutta ja talon jälleenmyyntiarvoa

Lasiterassi on sijoitus paitsi asumisen laatuun, myös asunnon arvoon ja jälleenmyyntimahdollisuuksiin. Lasiterassit ovat käyttömukavuutensa ansiosta kasvattaneet suosiotaan, ja siksi lasiterassilla varustettu asunto on tulevaisuuden kodinostajalle houkutteleva vaihtoehto.

Voit tilata Glasluckan-lasiterassit joko asennuspalvelun kera, tai kohteeseen suunniteltuina asennusvalmiina elementteinä. Autamme materiaalien valinnassa ja mitoituksessa, jolloin saat suoraan rakennuskohteeseen toimitetut helposti itsekin asennettavat lasiterassin elementit.

Lasiterassin alumiiniset rakenteet kestävät suomalaiset sääolosuhteet

Glasluckan-terassielementit ovat kotimaista suunnittelua ja tuotantoa, eli ne ovat varmasti suomalaiset sääolosuhteet loistavasti kestäviä. Käytämme lasiterasseissa alumiinisia runkorakenteita, jolloin lasitettu terassi on paitsi tyylikäs, myös todella helppohoitoinen ja kaikki vuodenajat kestävä. Alumiinirakenteisten lasiterassien vahvuus on kuitenkin ennen kaikkea kuulalaakerien varassa liukuvissa lasiseinissä, joita on helppo siirtää liu’uttamalla niin kesällä kuin talvellakin. Meidän valmistamat liukulasit eivät nitise tai jumitu kovillakaan pakkasilla! Koska jokainen terassi rakennetaan yksilöllisesti, voimme valmistaa niihin tarvittaessa myös saranoidut ovet ja kiinteät lasiseinät.

Pohjoisissa olosuhteissa terassilasin kestävyys ja turvallisuus on todella tärkeä huomioida. Lasiterassiemme katot kestävät erittäin hyvin myös raskaammat lumikuormat, sillä toteutamme lasikatot 8 millimetrin paksuisesta karkaistusta turvalasista, joka ei varmasti anna periksi.

Voit tilata Glasluckan-lasiterassit valmiiksi asennettuna tai kohteeseen suunniteltuina elementteinä. Kauttamme saat tarvittaessa myös kaihtimet, aurinkosuojat ja terassinlämmittimet.

Lasiterassin rakentaminen lähtee suunnittelusta

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, ja hyvät perustukset ovat kaiken a & o. Alla on esitetty muutama vinkki siitä, mitä tulee huomioida kun päätetään lähteä rakentamaan terassia. Voit kuitenkin myös jättää kaiken ammattilaisten huoleksi – me valmistamme juuri teille räätälöidyt terassielementit, joiden asennuksesta huolehtii lähin jälleenmyyjäsi, valitsemasi rakennusliike tai urakoitsijasi. Me teemme yhteistyötä mielellämme heidän kaikkien kanssa!

  • Terassi saattaa vaatia rakennusluvan, tarkista tarve oman kuntasi rakennusvalvonnasta ennen rakentamisen aloittamista.

  • Jotta terassi kestää aikaa ja Suomen sääolosuhteiden rajut muutokset, tulee perustukset tehdä maaperän ehdoilla. Etenkin routivalla maaperällä oikeanlaisten perustusten tärkeys korostuu, ja tällöin kannattaakin aina konsultoida rakentamisen ammattilaista. Pohjatyössä tulee huomioida myös terassin alustan hengittävyys ja mahdollinen kasvillisuus.

  • Terassin rungon tulee tietenkin olla yhtä lailla säävaihtelut kestävä. Tästä syystä olemme suunnitelleet laadukkaat, ekologiset ja pitkäikäiset alumiinirungot lasiterasseihin. Myös valmistamamme lasikatot on suunniteltu kestämään suuretkin lumikuormat. Voit siis nauttia terassistasi ympäri vuoden, ilman huolta rakenteiden kestävyydestä! Lasi ja alumiini terassin pääasiallisina rakennusmateriaaleina ovat myös hyvin helppohuoltoisia.

  • Mieti terassin sijainti ja kulkureitit huolella. Rakennetaanko lasitettu terassi rakennuksen yhteyteen vai erilleen, koska terassia odotetaan käytettävän eniten ja mistä aurinko paistaa silloin, kuinka suojaisa terassista halutaan tai missä kohtaa kulkureitit ovat mahdollisimman hyödylliset.

Ota yhteyttä ja kysy lisää Glasluckan-terassielementeistä!

Autamme mielellämme ja vastaamme kaikkiin kysymyksiin.