Parvekelasit

Suojaa parvekkeesi ja siirrä olohuoneesi lähemmäs luontoa. Parvekelasitus vähentää sateen, roskien, lintujen ja ilman epäpuhtauksien pääsemistä parvekkeelle. Parvekelasitus vaimentaa liikenteen melun kantautumista sisätiloihin.

Helppokäyttöinen ja käytännöllinen parvekelasitus

Lasitettu parveke on viihtyisä ajanviettopaikka ympäri vuoden perheen ja ystävien kanssa seurustelemiseen. Parvekelasitusjärjestelmä toimii lähes kaikissa parvekkeissa, parvekkeen koosta ja rakenteesta riippumatta. Parvekelasitus nostaa kotisi arvoa ja parantaa huoneiston ulkonäköä. Sateet, lumi ja roskat eivät pääse lasitetulle parvekkeelle. Järjestelmä ei vaadi lainkaan pystysuuntaisia profiileja, joten lasitus ei vaikuta rakennuksen ulkonäköön, vaan antaa sille viimeistellyn silauksen ja suojaa parveketta ulkoisten olosuhteiden vaikutukselta. Se on suuri etu niin käytön kuin rakennuksen julkisivun kannalta.

Löydä uusia käyttötarkoituksia

Suojaisa parveke on turvallinen leikkipaikka lapsille ja lemmikille. Kun parveke on tarkoituksenmukaisesti sisustettu, voidaan sitä käyttää myös kodinhoidossa ja harrastuksiin. Lasitettu parveke on myös täydellinen mausteyrttien ja kukkien viljelyyn.

Helppokäyttöinen ja toimintavarma

Kestävien kuulalaakeroitujen pyörien ja profiilien yhdistämä rakenne mahdollistaa profiileihin kiinnitettyjen lasien siirtämisen yksittäin. Reunimmainen lasi avautuu 90 astetta sisäänpäin, seuraava lasipaneeli siirtyy reunimmaisen paikalle ja avautuu sen jälkeen sisään. Näin voidaan siirtää kaikki parvekkeen lasipaneelit avattuina sisäänpäin seinää vasten ja koko parveke saadaan täysin avonaiseksi. Laseja voidaan siirtää myös erikokoisen ja -muotoisen parvekkeen kulmien yli. Ensimmäisen lasipaneelin voi lukita tarvittaessa tuuletusasentoon. Koska kaikki lasit avautuvat sisäänpäin, lasien peseminen on helppoa ja turvallista.

Lasitetun parvekkeen etuja:

  • Parveke saadaan kokonaan hyötykäyttöön
  • Parvekelasitus parantaa julkisivun ulkonäköä
  • Parveketta voidaan käyttää ympäri vuoden
  • Parveke on suojattu sateelta ja myös kosteuden pääsy rakenteisiin on estetty
  • Huoneisto pysyy lämpimämpänä
  • Parvekelasitus vähentää ulkoa tulevaa melua
  • Parveke on lapsiturvallinen
  • Huoneiston arvo nousee ja turvallisuus paranee
  • Linnut ja muut eläimet eivät pääse parvekkeelle