Lasikatto terassille

Lasikatto suojaa terassia ja mahdollistaa ympärivuotisen käytön. Glasluckan valmistaa Suomen olosuhteisiin suunnitellut alumiiniset lasikatokset terasseille. Mahdollisuus jopa 4m yhtenäiseen lasipintaan ilman välirakenteita.

Lasikatos suojaa terassia

Terassi itsessään lisää jo pihan käyttömukavuutta ja tuo ryhtiä maisemaan, joten suojaamalla terassin sääolosuhteilta saa kaikista hyödyistä nauttia ympärivuotisesti, kelistä piittaamatta. Terassin kattaminen lasikatolla auttaa jo paljon, tuoden sateensuojaa ja pitäen terassin lumettomana. Katettu terassi on hyvä myös terassikalusteille, jotka eivät kestä runsasta kosteutta.

Lasikatto vai valokate?

Terassin lasikatto tuo kaikki katon hyvät ominaisuudet, mutta päästää lävitseen kaiken auringonvalon eikä suotta synkistä pihan kruunupaikkaa. Lasi on loistava kattomateriaali, sillä se ei värjäänny ikääntyessään eikä kerää pinnalle levää, toisin kuin säännöllistä pesua vaativa valokate.

Yhdistämällä terassin lasikaton liukulasisiin seiniin muuntuu terassi kuin yhdeksi lisähuoneeksi.

Glasluckanin lasikatto on suunniteltu suomalaisiin sääoloihin

Meille valmistamiemme terassielementtien turvallisuus on tärkeää, sillä Suomen sääoloissa rakenteet joutuvat koville. Lasikatoissa, liukulaseissa ja kaikissa muissakin lasielementeissämme käytetään karkaistua tai laminoitua lasia, joiden vahvuus on varmistettu kestämään myös keskitalven lumikuormat. Terassin lasikatoissa käytetään pääsääntöisesti 8 mm karkaistua turvalasia. Suosittelemme, että terassin lasikatolta ei erikseen pudoteta lumia, sillä lumikuorma ei rasita lasikattoa mutta lumien pudottaminen saattaa naarmuttaa lasia.

Lasikattojen rakenteet valmistetaan alumiinista, jotka eivät ruostu vaan pitävät pintansa kaikkia kelejä vastaan. Glasluckan-lasikatto on mahdollista asentaa myös valmiin puurungon päälle.

Koska terasseille suunniteltu lasikattomme on erittäin kestävä ja vahva, voimme rakentaa jopa nelimetrisiä yhtenäisiä lasipintoja, joissa ei ole välirakenteita. Terassin lasikatto voi olla joko pulpetti- tai harjakattomallinen. Valmistamamme lasielementit ovat yleensä kirkasta lasia, mutta saatavilla on myös muita värisävyjä halutessanne.

Yhdistä terassin lasikattoon liukulasit tai kiinteät lasiseinät

Kun lasikattoon yhdistetään liukulasituksia, voidaan siitä toteuttaa täysin katettu, lasitettu terassi, jota lasit suojaavat irtoroskilta ja pölyltä. Jos terassin lasiseinät ja katto toteutetaan eristyslasielementeistä, voi terassia käyttää kätevästi ympärivuotisena ulkohuoneena. Lasiterassi on suorastaan ylellinen lisätila, joka voi toimia esimerkiksi kesäkeittiönä, ulko-olohuoneena, viherhuoneena tai ihan vain viihtyisänä oleskelupaikkana. Loppukesästä voit vaikka pistää majapaikan terassin puolelle ja nukahtaa tähtitaivasta ihaillen!

Saat kauttamme lasikaton ja asennuksen yhteydessä halutessasi myös lisävarusteet, kuten terassilämmittimet, aurinkosuojaverhot, lumiesteet ja sadevesijärjestelmät. Kaikki terassielementit voi tilata myös mittojen mukaan valmistettuna, mutta itse asennettavina. Tilaa kätevästi koko terassipaketti yhdestä paikkaa!