Mitä lasiterassi maksaa eli lasiterassin hinta?  

Harkitsetko lasiterassin hankintaa mutta hinta mietityttää? Tervetuloa tutustumaan artikkeliimme, jossa läpikäymme lasiterassin hintaa, tähän vaikuttavia tekijöitä sekä syitä miksi laadukkaaseen lasiterassiin kannattaa panostaa. 

Mitkä asiat vaikuttavat lasiterassin hintaan?  

Glasluckanilla valmistamme kaikki lasiterassimme mittatilauksena omalla tehtaallamme Suomessa, jolloin saadaan varmasti tarpeisiin sopiva, laadukas ja oikeankokoinen lasiterassi. Näin lasiterassin hintaa on mahdotonta sanoa ennen lisätietoja etukäteen. Lasiterassin hinta muodostuu itse lasiterassista (mm. muoto ja koko vaikuttavat hintaan), mahdollisista lisäpalveluista, mahdollisen perustuksen rakentamisesta tai vahvistuksesta sekä tarvittavan työn määrästä.  

Muista myös kotitalousvähennys, jota voit hyödyntää terassilasituksen asennuksessa! 

Helpoiten saat lasiterassin hintaa selville joko ottamalla meihin tai jälleenmyyjiimme yhteyttä. Näin saat tarjouksen unelmiesi lasiterassista ja pystymme auttamaan myös mahdollisten lisäkysymysten sekä toiveiden kanssa.

Lasiterassin asennus 

Glasluckanilla voit tilata lasiterassin asennuspalvelun kanssa ns. avaimet käteen periaattella jolloin me hoidamme kaiken puolestasi. Vaihtoehtoisesti voimme toimittaa terassielementit tontillesi omatoimista asennusta varten. Omatoimisessa asennuksessa autamme materiaalien valinnassa ja mitoituksessa, jotta asennus olisi mahdollisimman helppoa. 

Itse lasiterassin asennus on usein nopea prosessi joka kestää pääsääntöisesti ammattitaitoisilta asentajiltamme vain muutamia päiviä. Terassin lupa-asiat vievät usein vähintään kuukauden ja itse valmistus tehtaallamme noin 1-2kk.

Teemme myös perustuksia sekä autamme lupa-asioissa!

Perustukset 

Perustukset eli pohja jolle terassi rakennetaan, on syytä tehdä kunnolla, jotta upouusi lasiterassi kestää pitkälle tulevaisuuteen. Erityisesti routivalla maaperällä oikein tehdyt perustukset ovat avainasemassa lasiterassin kestävyyden kannalta. Oikein tehty perustus luo pohjan kestävälle lasiterassille tuleviksi vuosikymmeniksi.  

Perustusten teko tai mahdollinen vahvistaminen, jotta tämä kestää lasiterassin painon, vaikuttaa luonnollisesti lasiterassin hintaan. Glasluckan rakentaa myös kestävät perustukset lasiterasseja varten.  

Lasiterassin koko ja pinta-ala

Lasiterassin pinta-ala on tyypillisesti suurimpia hintaan vaikuttavia tekijöitä. Pääsääntöisesti neliöiden tuplaus lähes tuplaa myös hinnan.

Kokonaisuuteen panostaminen kannattaa

Lasiterassin hintaa pohdittaessa on syytä ottaa huomioon kokonaisuus. Jos terassin eri osat tilataan eri toimittajilta, kokonaisvastuu ei ole tällöin yhdellä tekijällä. Tilaamalla kokonaisuuden yhdeltä samalta toimittajalta varmistutaan siitä, että vastuu onnistumisesta, materiaaleista, projektista ja aikatauluista on keskitetysti yhden toimittajan harteilla.  

Pitkässä juoksussa lasiterassin kestävyys, huollon helppous sekä valmistusmateriaalit nousevat myös tärkeiksi tekijöiksi, jotka on syytä huomioida lasiterassia hankkiessa. Kunnolla tehtynä ja kestävistä materiaaleista valmistettu lasiterassi tulee olemaan paikallaan useita vuosikymmeniä ja näin alun hankintahinta tulee jakautumaan pitkälle aikavälille.  

Lasiterassi on myös sijoitus, sillä tämä kasvattaa kohteen arvoa ja on mahdollisen ostajan silmissä upea lisä kokonaisuuteen.  

Glasluckanilta kestävät lasiterassit ympäri Suomen! 

Glasluckan on kotimainen lasi- ja alumiinirakenteiden valmistaja. Erikoisosaamistamme on terassit, niiden suunnittelu ja terassielementtien valmistaminen. Laaja verkostomme kattaa koko Suomen etelästä pohjoiseen, joten laadukkaat Glasluckan-terassit ovat saavutettavissa missä tahansa! Me jälleenmyyjiemme kanssa palvelemme niin yksityisiä, rakennusliikkeitä kuin urakoitsijoitakin räätälöityjen elementtien valmistuksessa, toimituksessa ja asennuspalveluiden avulla. 

Hyödyllisiä linkkejä: 

Ostajan opas – mitä kaikkea tuleekaan huomioida lasiterassin hankinnassa? 

Lupapalvelu – auttaa lupa-asioiden hoitamisessa 

Alumiinirakenteet lasiterassissa – käyttämämme alumiinirakenteet ovat kestävä ratkaisu terassin puitteiksi 

Esteetön pystypuitteeton lasitus vai mahdollisimman tiivis pystypuitteellinen lasitus?

Meiltä saat myös parvekelasit, liukuvat terassilasit, lasikatot, terassimatot sekä lasikaiteet samalla vankalla ammattitaidolla.  

Oletko kiinnostunut ratkaisuistamme?

Soita: 03 588 7385
Laita sähköpostia: myynti@glasluckan.fi

Käy yhteystiedot sivullamme täyttämässä yhteydenottolomake.