Katetun terassin rakentaminen alumiinirakenteilla

Katetun terassin rakentaminen alumiinirakenteilla on nopeaa ja helppoa

Suunnittelemamme ja valmistamamme alumiinirakenteet mahdollistavat katetun terassin rakentamisen helposti ja ammattimaisella lopputuloksella! Alumiinirakenteet lasielementteineen tekevät terassista näyttävän, säänkestävän, viihtyisän ja helposti ylläpidettävän. Kauttamme saatavat terassirakenteet on valmistettu 100% kierrätetystä ja kierrätettävästä alumiinista ja lasista. Materiaalivalintojen ansiosta terassin katto ja seinät ovat käyttönsä päätepisteessä täysin uudelleen kierrätettäviä, toisin kuin esimerkiksi kestopuu.

Suomen oloissa terassin tulee olla ennen kaikkea säänkestävä, sillä olosuhteet vaihtelevat polttavasta helteestä pitkien sadejaksojen kautta paukkupakkasiin. Alumiinirunkoinen terassi on erittäin laadukas, ekologinen ja pitkäikäinen vaihtoehto, joka ei säikähdä haastavintakaan keliä vaan on avain pitkäikäiseen ja helppohoitoiseen terassiin. Esimerkiksi alumiinirunkoinen, turvalasista valmistettu lasikatto kestää raskaammatkin lumikuormat, tehden terassista turvallisen ja ympärivuotiseen käyttöön sopivan.

Alumiinirunkoinen lasiterassi on näiden loistavien ominaisuuksien lisäksi yksinkertaisella, ajattomalla tavalla erittäin tyylikäs.

Tutustu terassielementteihin ja etsi sinua lähin jälleenmyyjä! Rakenna terassi, jota on iloa käyttää ja katsella.

Glasluckan on kotimainen lasi- ja alumiinirakenteiden valmistaja. Erikoisosaamistamme on terassit, niiden suunnittelu ja terassielementtien valmistaminen. Laaja verkostomme kattaa koko Suomen etelästä pohjoiseen, joten laadukkaat Glasluckan-terassit ovat saavutettavissa missä tahansa! Me jälleenmyyjiemme kanssa palvelemme niin yksityisiä, rakennusliikkeitä kuin urakoitsijoitakin räätälöityjen elementtien valmistuksessa, toimituksessa ja asennuspalveluiden avulla.