Ohjeet lasitetun
terassin huoltoon

Glasluckan terassielementit on rakennettu
säänkestävistä materiaaleista, mutta säännöllinen
huolto ja pesu pitävät terassit pitkäikäisinä sekä kauniina.

Näin pidät lasitetun terassin puhtaana ja kauniina

Huomioithan esimerkiksi sen, että lasitettu terassi ei ole täysin vesitiivis. Oikeissa sääolosuhteissa terassille voi tulla vettä tai lunta, joten ulkokalusteiden olisi hyvä olla säänkestäviä ja esim. sisämattojen käyttöä olisi syytä välttää. Mikäli haluat pitää terassilla ympärivuotisesti mattoa hyvin huolettomasti, suosittelemme esimerkiksi termomattoa, joka on suunniteltu kestämään myös kosteutta.

Lasitetun terassin ja terassielementtien pesu:

  • Pese lasien pinnat sekä alumiiniprofiilit säännöllisesti, esimerkiksi vuosittain tai muutaman kerran vuodessa. Hyvään pesutiheyteen vaikuttaa ympäristö; katupöly, siitepöly ja muut vastaavat pölyävät, lasipinnoille kertyvät epäpuhtaudet.

  • Käytä lasien pesuun vettä ja mietoa pesuainetta, kuten tavallisia ikkunanpesuaineita.

  • Vältä hankausnesteitä ja hankaavia kankaita, ettei profiilipinta naarmuunnu.

  • Terassilasien alempi profiiliura kannattaa aika ajoin puhdistaa, mikäli sinne kertyy likaa ja kosteutta. Kivet ja hiekka voivat haitata liukulasien toimintaa, joten urien säännöllinen imurointi pidentää terassin käyttöikää.

  • Pyyhi alumiinirunko ja alumiiniset osat vedellä kostutetulla liinalla. Mikäli tämä ei riitä, käytä alumiinipinnoilla mietoa liuosta yleispesuaineesta.

Glasluckan takuu- ja huoltotietoa:

  • Glasluckan-tuotteiden alumiiniosat ovat polyesterijauhemaalattuja. Tehdastoimitetut karkaistut liukuovi- ja kattolasit täyttävät standardit EN 12150-2 ja EN 12600. Karkaistun lasin murtolujuus on jopa kolminkertainen karkaisemattomaan verrattuna. Karkaistu lasi antaa karkaisemattomaan verrattuna paremman kestävyyden iskuja, taivutusta ja lämpötilan vaihteluita vastaan.

  • Myönnämme Glasluckan-tuotteelle viiden (5) vuoden materiaalitakuun. Materiaalitakuu alkaa asennuksen sisältävissä kohteissa asennuspäivästä ja tarviketoimituksissa toimituspäivästä. Takuu kattaa tuotteen rakenteen kestävyyden ja normaalin kulutuskestävyyden, kun tuote on asennettu ja sitä on käytetty/hoidettu takuutodistuksen ja hoito-ohjeiden mukaisesti.

  • Asennustakuu on voimassa kaksi (2) vuotta.

  • Takuusuorituksen edellytyksenä on täysimääräinen maksusuoritus ja viittaus, miten havaittu asia liittyy takuuehtoihin.

Voitte tilata takuu- ja huolto-ohjeen myös paperisena sähköpostitse myynti@glasluckan.fi