Terassilasitus pidentää terassin käyttökautta

Terassilasitus kotimaisella Glasluckan-liukulasituksella

Terassilasituksella saat kodin terassin jopa ympärivuotiseen käyttöön, sillä liukulasitus estää sateen, lumen ja tuulen pääsemisen terassille. Suljettuun tilaan saa halutessaan asennettua myös lisälämmittimiä, eli lämmin kesäpäivä ei ole enää ainut terassikeli! Jos terassi on vilkkaasti liikennöidyn tien lähellä, toimii terassilasitus myös ylimääräisenä äänieristeenä, pitäen kodin rauhallisempana.

Liukulasit ovat hyvä valinta pienemmällekin terassille

Kotimaiset Glasluckan-terassilasitukset toteutetaan liukulasituksella. Liukulasitus on suljettuna tiivis ja yhtenäinen seinä, joka voidaan avata vaivattomasti liu’uttamalla laseja sivuun. Jos terassi halutaan kesäaikaan mahdollisimman avoimeksi, voit koota liukulasti helposti yhteen nippuun. Lasielementit voidaan nostaa paikoiltaan pesun ajaksi, jotta pääset parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen.

Valitse terassille pohjoisiin sääoloihin suunniteltu liukulasitus

Laadukkaat Glasluckan-liukulasit eivät narsku, jämähdä kiinni tai karkaa kiskoiltaan, oli vuodenaika mikä tahansa. Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota siihen, että lasit liikkuvat eri vuodenaikoina moitteetta ja ovat mahdollisimman tiiviit. Kiskojen vedenpoistoreiät ja kestovoideltu kuulalaakeripyörästö takaavat, että laseja on helppo liikuttaa myös pakkasella. Koska liukulasituksemme ovat rakenteellisesti erittäin vahvat ja suunniteltu järkevästi, ne kestävät ilman huoltoja tai korjauksia vuosikymmeniä, eikä niissä ole mekaanisia, kuluvia osia.

Koska tiedämme, että liukulasituksemme kestää erinomaisesti suomalaisia sääolosuhteita ja niillä toteutettu terassilasitus on loistava ratkaisu, myönnämme lasitukselle 5 vuoden takuun valmistusvirheiden osalta. Toimitamme Glasluckan-terassilasitukset asennusvalmiina pakettina minne tahansa Suomen alueelle. Tarjoamme tuotteitamme myös asennettuina, kysy myyjiltämme lisää alueesi asennuspalveluista.

 


 

Miksi Glasluckan-liukulasitus:

Elämää kestävät terassilasitukset

Liukulasit on suunniteltu pohjoisen olosuhteisiin.

Hyvältä näyttävä terassi

Tyylikäs lisä niin uuteen, kuin vanhaankin rakennukseen.

Kotimainen

Glasluckan-liukulasit on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

 


Alumiiniosien varastovärit ovat:
  • valkoinen RAL9010
  • vaaleanharmaa RAL9006
  • grafiitinharmaa RAL7024
  • musta RAL9005
  • Mikäli tarvitset erikoisvärin, sekin tietysti onnistuu

Yleisimmät liukulaseissa käytetyt lasisävyt:
  • kirkas
  • harmaa
  • pronssi/ruskea

Karkaistu lasi on valmistettu EN 12150-1 ja EN572-8 mukaisesti.

Terassilasitukset lisäävät asuinmukavuutta  ja kiinteistön arvoa

Lasitettu terassi on monikäyttöinen lisätila, jonka hankinnan jälkeen monien ensimmäinen ajatus on ”miksi emme lasittaneet terassia aiemmin”. Tyylikäs ja helppohoitoinen alumiinirakenteinen lasiterassi toimii sujuvasti kotitoimistona, kesäkeittiönä tai toisena olohuoneena. Liukulasitus voidaan toteuttaa jo olemassa olevalle terassille, tai voit ottaa ammattilaiset mukaan suunnittelemaan kotiin ja mökille täysin uutta lasiterassia. Oikein sijoitettu ja mitoitettu terassi on sekä viihtyisä että käytännöllinen vuoden ympäri!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Terassilaistuksen jälkeen terassi on tyylikäs ja sopii ympärivuotiseen käyttöön.