Terassilasituksen avulla pidennät terassin käyttökautta

Kotimainen Glasluckan -liukulasitus

Terassilasituksen ansiosta saat terassisi jopa ympärivuotiseen käyttöön. Lasitus estää sadetta, lunta ja tuulta pääsemästä terassille, joten terassin pöydän ääressä on mukava nauttia aamukahveja jo varhain keväällä ja myöhään syksyllä. Jos terassi on vilkkaasti liikennöidyn tien lähellä, estää terassilasitus liikenteen melua tunkeutumasta asuntoon.

Liukulasit ovat hyvä valinta pienemmällekin terassille

Toteutamme terassilasituksia liukulasituksella. Liukulasitus on suljettuna tiivis ja yhtenäinen seinä, joka voidaan avata liu’uttamalla laseja sivuun. Jos terassi halutaan kesäaikaan mahdollisimman avoimeksi, voit koota liukulasti helposti yhteen nippuun. Lasielementit voidaan nostaa paikoiltaan pesun ajaksi.

 

Valitse terassille pohjoisiin sääoloihin suunniteltu liukulasitus

Laadukkaat Glasluckan-liukulasit eivät narsku, jämähdä kiinni tai karkaa kiskoiltaan, oli vuodenaika mikä tahansa. Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota siihen, että lasit liikkuvat eri vuodenaikoina moitteetta ja ovat mahdollisimman tiiviit. Kiskojen vedenpoistoreiät ja kestovoideltu kuulalaakeripyörästö takaavat, että laseja on helppo liikuttaa myös pakkasella. Koska liukulasituksemme ovat rakenteellisesti erittäin vahvat ja suunniteltu järkevästi, ne kestävät ilman huoltoja tai korjauksia vuosikymmeniä, eikä niissä ole mekaanisia, kuluvia osia.

Koska tiedämme, että liukulasituksemme kestää erinomaisesti suomalaisia sääolosuhteita, myönnämme lasitukselle 5 vuoden takuun valmistusvirheiden osalta – ei siis ongelmia.Toimitamme Glasluckan-terassilasitukset asennusvalmiina pakettina minne tahansa Suomen alueelle. Tarjoamme tuotteitamme myös asennettuina, kysy myyjiltämme lisää alueesi asennuspalveluista.

 


 

Miksi Glasluckan -liukulasitus:

Kestää

suunniteltu pohjoisen olosuhteisiin

Näyttää hyvälle

tyylikäs lisä niin uuteen, kuin vanhaankin rakennukseen

Kotimainen

valmistettu Suomessa

 


 

Alumiiniosien varastovärit ovat:
  • valkoinen RAL9010
  • vaaleanharmaa RAL9006
  • grafiitinharmaa RAL7024
  • ruskea RR32
  • musta RAL9005
  • Mikäli tarvitset erikoisvärin, sekin tietysti onnistuu

Yleisimmät liukulaseissa käytetyt lasisävyt:
  • kirkas
  • harmaa
  • pronssi/ruskea

Karkaistu lasi on valmistettu EN 12150-1 ja EN572-8 mukaisesti