Terassilasitus pidentää terassin käyttökautta

Terassilasitus kotimaisella Glasluckan-liukulasituksella

Terassilasituksella saat kodin terassin jopa ympärivuotiseen käyttöön, sillä liukulasitus estää sateen, lumen ja tuulen pääsemisen terassille, toimimatta kuitenkaan näköesteenä terassilta avautuvalle maisemalle. Suljettuun tilaan saa näppärästi asennettua myös lisälämmittimiä, eli lämmin kesäpäivä ei ole enää ainut terassikeli, ja esimerkiksi mökin terassin lasitus tekee viileänkin kelin mökkeilystä vähän mukavampaa. Jos terassi on vilkkaasti liikennöidyn tien lähellä, toimii terassilasitus myös ylimääräisenä äänieristeenä, pitäen kodin rauhallisempana.

Liukulasit ovat hyvä valinta pienemmällekin terassille

Kotimaiset avattavat terassilasitukset toteutetaan liukulaseilla. Liukulasitus on suljettuna tiivis ja yhtenäinen seinä, joka voidaan avata vaivattomasti liu’uttamalla laseja sivuun. Jos terassi halutaan kesäaikaan mahdollisimman avoimeksi, voit koota liukulasit helposti yhteen nippuun joko yhdeltä seinältä tai terassin jokaiselta sivulta. Lasielementit voidaan nostaa paikoiltaan pesun ajaksi, jotta pääset parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen niin lasien kuin rakenteidenkin osalta.

Valitse terassille pohjoisiin sääoloihin suunniteltu liukulasitus

Laadukkaat kotimaiset Glasluckan-liukulasit eivät narsku, jämähdä kiinni tai karkaa kiskoiltaan, oli vuodenaika mikä tahansa. Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota siihen, että lasit liikkuvat eri vuodenaikoina moitteetta ja ovat mahdollisimman tiiviit. Kiskojen vedenpoistoreiät ja kestovoideltu kuulalaakeripyörästö takaavat, että laseja on helppo liikuttaa myös pakkasella, eikä jää tai lumi estä liukulasien käyttöä. Koska liukulasituksemme ovat rakenteellisesti erittäin vahvat ja suunniteltu järkevästi, ne kestävät ilman huoltoja tai korjauksia vuosikymmeniä, eikä niissä ole mekaanisia, kuluvia osia.

Koska tiedämme, että liukulasituksemme kestävät erinomaisesti suomalaisia sääolosuhteita ja niillä toteutettu terassilasitus on loistava ratkaisu, myönnämme lasitukselle 5 vuoden takuun valmistusvirheiden osalta.

Toimitamme Glasluckan-terassilasitukset asennusvalmiina pakettina minne tahansa Suomen alueelle. Tarjoamme tuotteitamme myös kohteeseen asennettuina – kysy myyjiltämme lisää alueesi asennuspalveluista.


 

Miksi valita Glasluckan-liukulasitus:

Elämää kestävät terassilasitukset

Liukulasit on suunniteltu pohjoisen olosuhteisiin.

Hyvältä näyttävä lasitettu terassi

Tyylikäs lisä niin uuteen, kuin vanhaankin rakennukseen.

Kotimainen

Glasluckan-liukulasit on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

 


Alumiiniosien varastovärit ovat:
  • valkoinen RAL9010
  • vaaleanharmaa RAL9006
  • grafiitinharmaa RAL7024
  • musta RAL9005
  • Mikäli tarvitset erikoisvärin, sekin tietysti onnistuu

Yleisimmät liukulaseissa käytetyt lasisävyt:
  • kirkas
  • harmaa
  • pronssi/ruskea

Karkaistu lasi on valmistettu EN 12150-1 ja EN572-8 mukaisesti.

Terassilasitukset lisäävät asumismukavuutta  ja kiinteistön arvoa

Lasitettu terassi on monikäyttöinen lisätila, jonka hankinnan jälkeen monien ensimmäinen ajatus on ”miksi emme lasittaneet terassia aiemmin”. Tyylikäs ja helppohoitoinen alumiinirakenteinen lasiterassi toimii sujuvasti kotitoimistona, kesäkeittiönä tai toisena olohuoneena. Alumiinirakenteiden ja liukulasien eri värivaihtoehdoilla terassilasitus on helppo saada mätsäämään kiinteistön ulkonäön sekä käyttäjiensä mieltymysten kanssa. Mikäli terassin ohi kulkee esimerkiksi kävelytie tai siitä halutaan muuten suojaisampi, voi lasitetulle terassille asentaa verhot tai sälekaihtimet tuomaan lisää yksityisyyttä.

Liukulasitus voidaan toteuttaa jo olemassa olevalle terassille, tai voit ottaa ammattilaiset mukaan suunnittelemaan kotiin ja mökille täysin uutta lasiterassia. Oikein sijoitettu ja mitoitettu terassi on sekä viihtyisä että käytännöllinen vuoden ympäri!

Kauttamme tai jälleenmyyjiltämme voit tilata terassilasituksen asennettuna. Jos mieluummin teet kasauksen itse, on myös asennusvalmis lasiterassi hyvä vaihtoehto – tilaa vain tarvikepaketti, jossa on kaikki kohteesi mukaan valmistetut terassielementit ja tarvikkeet, mitä lasituksen asennukseen tarvitset.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Terassilaistuksen jälkeen terassi on tyylikäs ja sopii ympärivuotiseen käyttöön.