Lasikatot

Lasikatto suojaa terassia sateelta

Lasikatto on sopiva valinta sinulle, joka haluat suojata terassin suoralta sateelta. Lasikaton ansiosta voit käyttää terassilla myös sellaisia kalusteita, jotka eivät kestä runsasta kosteutta. Läpinäkyvän katon ansiosta auringon valo pääsee terassille, mikä on tärkeää terassin käyttäjien ja terassikasvien viihtyvyyden kannalta.

Glasluckan-lasikatto sopii suomalaisiin sääoloihin

Glasluckan-lasikatto kestää myös suuret lumikuormat, ja siksi se on erinomainen valinta suomalaisen kodin pihaan. Käytämme lasikatoissa tukevia alumiinirakenteita, jotka eivät ruostu ja jotka kestävät suomalaisia sääolosuhteita erinomaisesti. Lasikatto on mahdollista asentaa myös valmiin puurungon päälle.

Koska lasikattojärjestelmämme on erittäin kestävä ja vahva, voimme rakentaa jopa nelimetrisiä, yhtenäisiä lasipintoja, joissa ei ole välirakenteita. Rakennamme sekä pulpetti- että harjakattomallisia lasikattoja. Toteutamme lasielementit yleensä kirkkaasta lasista, mutta saatavilla on myös lasia myös muissa värisävyissä.

Yhdistä lasikattoon liukulasit tai kiinteät lasiseinät

Kun lasikattoon yhdistetään liukulasituksia, voidaan siitä toteuttaa täysin katettu, lasitettu terassi, jota lasit suojaavat irtoroskilta ja pölyltä. Kiinteillä lasiseinillä ja lasikatolla voidaan puolestaan rakentaa viherhuone. Jos lasiseinät ja katto toteutetaan eristyslasielementeistä, voit käyttää viherhuonetta ympäri vuoden.

Saat lasikaton ja asennuksen yhteydessä halutessasi myös lisävarusteet, kuten terassilämmittimet, aurinkosuojaverhot, lumiesteet ja sadevesijärjestelmät.