Terassin lasikaide lisää käyttömukavuutta ja turvallisuutta

Terassi kuin terassi hyötyy kaiteesta: se lisää turvallisuutta, rajaa ja rytmittää aluetta vähentämättä avaruuden tunnetta, lieventää sääolojen vaikutusta ja onhan kaiteeseen myös mukava nojailla maisemia ihaillessa. Suomen rakentamismääräykset ovat määrittäneet terassin kaiteen vähimmäiskorkeudet erilaisille terasseille, jotta riski putoamiseen saadaan minimoitua. Lasinen terassikaide voi myös kuulostaa uhkarohkealta valinnalta esimerkiksi lapsiperheen kotiin, mutta meille lasielementtiemme turvallisuus on äärimmäisen tärkeä asia. Käytämme kaikissa lasisissa terassielementeissä karkaistua ja/tai laminoitua lasia, jotka ovat jopa 5–8 kertaa tavallista lasia vahvempia, eivätkä hajotessaankaan hajoa terävinä sirpaleina.

Glasluckan lasikaide on näyttävä, täysin huoltovapaa ja monipuolinen valinta, joka tuo kaikki terassikaiteen hyvät puolet olematta näköesteenä. Lasikaide on valmistettu säänkestävistä materiaaleista, ja siksi se on sekä turvallinen että kestävä ratkaisu niin sisä- kuin ulkotiloihinkin; vaikka lasikaide on suunniteltu erityisesti terassille, voi sen asentaa myös parvekkeelle tai portaisiin. Asennuspalvelumme hoitaa lasikaiteet koteihin, julkisiin kohteisiin ja yritystiloihin.

Etsi lähin jälleenmyyjä ja tilaa juuri teille suunnitellut lasikaiteet!

Lasikaide mittatilaustyönä

Valmistamme lasikaiteet aina mittatilaustyönä, mikä mahdollistaa kaiteiden tekemisen aina tismalleen kohteeseen sopiviksi. Esimerkiksi lasikaiteen asettelu ja yksityiskohdat tekevät lopputulokselle paljon: saat valita, asennetaanko lasitus pystytolppien sisä- vai ulkopuolelle, jätetäänkö lasin ja käsijohteen väliin aukko, käytetäänkö käsijohteena tavallisen johteen lisäksi koristekäsijohdetta ja tietenkin kaikista tärkein, eli minkä väriset lasikaiteet haluat. Terassin kaiteiden alumiinirunko voidaan pulverimaalata asiakkaan toiveiden mukaan.

Sinun lasikaide, sinun näköinen lopputulos! Jos et ihan vielä tiedä minkä tyylisen lasikaiteen haluaisit, autamme mielellämme myös suunnitteluvaiheessa eri vaihtoehtojen läpikäynnissä.

Huoltovapaa terassin kaide rakennetaan alumiinista ja lasista

Käytämme valmistamissamme Glasluckan-terassielementeissä runkomateriaalina alumiinia, sillä se kestää hyvin Suomen ympärivuotiset sääolot, ei kulahda iän myötä ja alumiini on materiaalina käytännössä huoltovapaa. Yhdessä alumiinista ja lasista rakennetut elementit ovat myös 100% kierrätettäviä tuotteita.

Kerromme mielellämme lisää terassielementeissä käytetyistä materiaaleista!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Lasikaiteiden asennus ja toimitus koko Suomeen

Voit tilata kotimaiset Glasluckan-lasikaiteet asennusvalmiina pakettina minne tahansa – jälleenmyyjäverkostomme mahdollistaa toimitukset Suomen päästä päähän.

Tee-se-itse-mies (tai nainen) voi tilata kaiteet itse asennettavaksi, jolloin me toimitamme kaikki elementit, tiivisteet ja pystytolpat, mitä terassin kaiteiden asennukseen tarvitaan. Sama paketti on tietenkin tilattavissa myös rakennusurakoitsijalle.

Lasikaiteet ja muut terassielementtimme voi tilata myös valmiiksi kohteeseen asennettuna. Autamme sinua ja alueesi asennuspalveluntarjoajaa löytämään toisenne, ota yhteyttä myyntiimme ja kysy lisää kaiteiden asennuksesta!

Haluatko täydellisen sääsuojan? Tilaa terassin liukulasitus!

Valmistamiemme lasikaiteiden lisäksi terassilasitukset ovat erikoisosaamistamme. Voit joko heti terassin lasikaiteita tilatessa pyytää tarjouksen kaiteen ylle asennettavasta liukulasituksesta, tai täydentää jo aiemmin rakennettua terassia terassilaseilla vähän myöhemmin. Huoltovapaa ja kestävä liukulasitus muuntaa terassin ympärivuotiseksi oleskelu- ja lisähuoneeksi, jossa viihtyy arkena ja vapaalla!

Lue lisää terassin lasituksesta