Suomen Glasluckan Oy valmistaa ja asentaa kotimaisia lasituotteita

Suomen Glasluckan on vuonna 1988 perustettu perheyritys. Olemme erikoistuneet alumiinirakenteisten lasiterassien, kaiteiden ja ovien valmistamiseen mittatilauksesta. Kotipaikkamme on Valkeakoski, ja teemme toimituksia ja asennuksia Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen alueella. Lisäksi kumppaniverkostomme myy ja asentaa tuotteitamme ympäri Suomen. Palvelemme yksityisasiakkaita, yrityksiä ja julkisia toimijoita, ja teemme asennuksia kaikenlaisiin kohteisiin.

Valitse mittatilaustuote kompromissin sijaan

Vahvuuksiamme ovat osaava asiakaspalvelu, erinomaiset materiaalit ja mittatilaustyö, jonka ansiosta voimme toimittaa asiakkaallemme juuri sellaiset tuotteet, jotka sopivat kohteeseen parhaiten. Meidän kanssamme asiakas ei joudu tyytymään kompromissiin, vaan saa kohteeseen räätälöidyn, tarvittaessa hyvinkin yksilöllisen tuotteen.

Suomalaiset tuotteet pohjoisiin sääoloihin

Tunnemme suomalaiset sääolosuhteet ja tiedämme, millaisia vaatimuksia ne asettavat lasitusten rakenteille. Olemme varmistaneet, että lasikattomme kestävät lumen painoa ja että liukulasituksemme toimivat moitteettomasti myös pakkassäässä. Valmistamme lasituotteet alusta loppuun asti Suomessa itse.

Ota yhteyttä!