Lasitetut terassit

Ammattilaisen avulla suunniteltu ja huolellisesti rakennettu terassi on pitkäikäinen pihan piristijä. Etenkin lasiterassit sopivat säänkestävyytensä ansiosta viihtyisäksi oleskelu- tai lisätilaksi ympäri vuoden: terassin käyttötarkoituksessa vain mielikuvitus on rajana! Lasiterassi voikin kulkea myös nimellä kesäkeittiö, ulko-olohuone, kesähuone tai vaikka kasvihuone. Sinä päätät, missä käytössä terassisi on parhaimmillaan.

Terassin rakentaminen lähtee suunnittelusta

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, ja hyvät perustukset ovat kaiken a & o. Alla on esitetty muutama vinkki siitä, mitä tulee huomioida kun päätetään lähteä rakentamaan terassia. Voit kuitenkin myös jättää kaiken ammattilaisten huoleksi – me valmistamme juuri teille räätälöidyt terassielementit, joiden asennuksesta huolehtii lähin jälleenmyyjäsi, valitsemasi rakennusliike tai urakoitsijasi. Me teemme yhteistyötä mielellämme heidän kaikkien kanssa!

Lasitetut terassit ovat säänkestäviä.

  • Terassi saattaa vaatia rakennusluvan, tarkista tarve oman kuntasi rakennusvalvonnasta ennen rakentamisen aloittamista.
  • Jotta terassi kestää aikaa ja Suomen sääolosuhteiden rajut muutokset, tulee perustukset tehdä maaperän ehdoilla. Etenkin routivalla maaperällä oikeanlaisten perustusten tärkeys korostuu, ja tällöin kannattaakin aina konsultoida rakentamisen ammattilaista. Pohjatyössä tulee huomioida myös terassin alustan hengittävyys ja mahdollinen kasvillisuus.
  • Terassin rungon tulee tietenkin olla yhtä lailla säävaihtelut kestävä. Tästä syystä olemme suunnitelleet laadukkaat, ekologiset ja pitkäikäiset alumiinirungot lasiterasseihin. Myös valmistamamme lasikatot on suunniteltu kestämään suuretkin lumikuormat. Voit siis nauttia terassistasi ympäri vuoden, ilman huolta rakenteiden kestävyydestä! Lasi ja alumiini terassin pääasiallisina rakennusmateriaaleina ovat myös hyvin helppohuoltoisia.
  • Mieti terassin sijainti ja kulkureitit huolella. Rakennetaanko lasiterassi rakennuksen yhteyteen vai erilleen, koska terassia odotetaan käytettävän eniten ja mistä aurinko paistaa silloin, kuinka suojaisa terassista halutaan tai missä kohtaa kulkureitit ovat mahdollisimman hyödylliset.

Lue lisää lasiterasseista ja etsi lähin jälleenmyyjäsi! Rakennetaan terassit laadukas elementti kerrallaan.

Olemme suomalainen lasi- ja alumiinirakenteiden valmistaja, jonka erikoisosaamista on kokonaiset lasiterassit ja näihin liittyvät elementit. Vahva verkostomme kattaa koko Suomen, joten voit tilata elementit tai asennuspalvelun minne tahansa! Jatka tuotteisiin tutustumista alta ja etsi lähin jälleenmyyjäsi.