Näin huollat lasitettua terassia

Kestävät materiaalit

Glasluckan terassilasit ovat valmistettu säänkestävistä materiaaleista, mutta siitä huolimatta lasituksia on hyvä hoitaa ja huoltaa oikein.

Lataa takuu- ja huolto-ohje tästä >

Voitte tilata takuu- ja huolto-ohjeen myös paperisena sähköpostitse myynti@suomenglasluckan.fi

HUOMIOITHAN, ETTÄ LASITETTU TERASSI EI OLE TÄYSIN VESITIIVIS:

Tietyissä sääolosuhteissa parvekkeelle/terassille voi tulla vettä tai lunta. Ulkokalusteiden olisi suotavaa olla säänkestäviä ja esim. sisämattojen käyttöä olisi syytä välttää.

Takuu- ja huoltotietoa:

  • Lasien pinnat sekä alumiiniprofiilit on suositeltavaa aika ajoin pestä vedellä ja miedolla pesuaineella. Normaalit ikkunanpesuaineet sopivat hyvin. Hankausnesteitä ja hankaavia kankaita on vältettävä, ettei profiilipinta naarmuuntuisi. Terassilaseissa alempi profiiliura kannattaa aika ajoin puhdistaa, mikäli sinne kertyy likaa ja kosteutta.
  • Glasluckan tuotteiden alumiiniosat ovat polyesterijauhemaalattuja. Tehdastoimitetut karkaistut liukuovi- ja kattolasit täyttävät standardit EN 12150-2 ja EN 12600. Karkaistun lasin murtolujuus on jopa kolminkertainen karkaisemattomaan verrattuna. Karkaistu lasi antaa karkaisemattomaan verrattuna paremman kestävyyden iskuja, taivutusta ja lämpötilan vaihteluita vastaan.
  • Myönnämme Glasluckan –tuotteelle viiden (5) vuoden materiaalitakuun. Materiaalitakuu alkaa asennuksen sisältävissä kohteissa asennuspäivästä ja tarviketoimituksissa toimituspäivästä. Takuu kattaa tuotteen rakenteen kestävyyden ja normaalin kulutuskestävyyden, kun tuote on asennettu ja sitä on käytetty/hoidettu takuutodistuksen ja hoito-ohjeiden mukaisesti.
  • Asennustakuu on voimassa kaksi (2) vuotta.
  • Takuusuorituksen edellytyksenä on täysimääräinen maksusuoritus ja viittaus, miten havaittu asia liittyy takuuehtoihin.

Lataa takuu- ja huolto-ohje tästä >


Videolta voit katsoa ohjeet lasiterassin mittaamiseen.

Mittaamalla lasitettavat aukot itse, voit saada tarjouksen jopa samana päivänä!