Lisää lämpimiä neliöitä asuntoosi

Lämmittimet

Luonnolliset vuodot tai ilmaraot ovat täysin normaaleja seikkoja lasitetuissa tai muissa lämmittä­mättömissä ulkotiloissa – tämä asettaakin rajoituksia tilan käyttöä ajatellen.

Solamagic AIR+ lämmitin/ lämmitysratkaisu tuo kaivatun muutoksen. Lasitettujen tilojen sekä muiden lämmittämättömien ulkoalueiden käyttö laajenee jopa ympärivuotiseksi. Mikä parasta, näitä alueita ei lasketa asuinpin­ta-alaksi.

Luonnollinen asunnon laajennus nyt käytettävissäsi erilaisin ta­voin, jopa vuoden ympäri.

Helppo asentaa ja mahdollisuus täydelliseen ohjaukseen

Solamagic AIR+ voidaan asentaa seinälle, kattoon tai tyylikkää­seen PREMIUM -jalustaan. Solamagicin laaja lisävarusteva­likoima tarjoaa jännittäviä mah­dollisuuksia kuten esimerkiksi tehonsäätö omalla älypuheli­mellasi (Solamagic ConnectMe® ja Solamagic BTC -tuotteissa).Se on helppoa ja fiksua.

Tyylikäs design ja saksalainen laatu – päivänselvä ratkaisu lasitettuun tilaan

Alhaiset käyttökustannuk­set, tyylikäs ja innovatiivinen, minimalistinen muotoilu sekä vain parhaista materiaaleista ja komponenteista, kahdella teh­taalla Saksassa valmistettu tuote on päivänselvä ratkaisu lasitettuun tai katettuun ja tuulensuojaiseen ulkotilaan.

Solamagic AIR+ on saatavilla useissa väreissä, jotta se vastaisi parhaiten tarpeitasi. Mikäli tarvitset erikoisvärin, sekin tietysti onnistuu.

Solamagic AIR+ on suunniteltu ja valmistettu Saksassa, kuten kaikki muutkin Solamagic tuot­teemme. Luonnollisesti se on testattu ja hyväksytty saksalai­sen laadunvarmistusinstituutin, TÜV:n toimesta.

Solamagic tarkoittaa aina laatua ja uusia innovaatioita parhaim­millaan. Tämän vuoksi tuotteilla on pitkä takuu – ei siis ongelmia!

 


Lasiterassilämmitin Solamagic 2000 AIR+ ARC kaukosäätimellä ja tehonsäädöllä

Pieni vallankumous!

Solamagic AIR+ on maailman ensimmäinen valoa tuottamaton lämpösäteilijä, joka tuottaa tehokasta, mutta uskomattoman pehmeää lämpöä. Solamagic AIR+ on uusin Solamagic innovaatio, joka on suunniteltu erityisesti lasitettujen tilojen lämmitykseen, mutta soveltuu hyvin myös katettuihin, tuulensuojaisiin tiloihin. Uskomattoman paljon lämpöä, mutta ilman lämmittimen tuottamaa, ärsyttävää punahehkua. Voit ohjata lämpösäteilijää langattomasti kaukosäätimen avulla. Vapauttavan helppoa.

Lisätietoa AIR+ 2000 ARC

Maksuton toimitus!
 


Terassilämmitin Solamagic 2000 ECO+ PRO ARC tehonsäädöllä

Terassilämmittimien lippulaiva!

Kaukosäätimellä varustettu, todella suorituskykyinen Solamagic terassilämmitin ei jätä ketään kylmäksi! Käyttö on helppoa kaukosäätimen ansiosta ja lämpötila on aina sopiva tehonsäädön ansiosta. Suosittelemme erityisesti lasitettuihin tiloihin. Upouusi ECO+PRO on perinteisen ECO+ -sarjan kehittyneempi versio.

Lisätietoa ECO+ PRO ARC 2000 

Maksuton toimitus ja 5 vuoden takuu!

 

 


Terassilämmitin Solamagic 2000 PREMIUM valkoinen

Viihdy ulkona!

Premium -luokan lämmitin erittäin suurella lämpöefektillä! Tyylikäs design, huippuluokan lämmitysteho ja tinkimätön laatu. Lämmittää taloudellisesti jopa 17 neliömetrin tilan!

Lisätietoa PREMIUM 2000 ARC

Maksuton toimitus ja 5 vuoden takuu!

 

 


Terassilämmitin Solamagic 2000 ECO+ PRO

Lämpöä ja mukavuutta!

Todella tehokas terassilämmitin takaa onnistuneen ja tunnelmallisen hetken viileämmässäkin kelissä kotona ja mökillä! Energiataloudellinen ja suorituskykyinen, upouusi ECO+PRO terassilämmitin on perinteisen ECO+ -sarjan kehittyneempi versio! Ei enää häikäisevää valoa.

Lisätietoa ECO+ PRO 2000

Tilaa heti, maksuton toimitus!

 

 


Terassilämmitin Solamagic 1400 BASIC+

Hintatietoisen valinta!

Uusitut Solamagic BASIC+ -sarjan terassilämmittimet ovat edullisia, lämpöteholtaan erinomaisia peruslämmittimiä, ja mikä parasta nyt uusitussa mallissa 50% vähemmällä punahehkulla. 1400W BASIC+ terassilämmitin on varustettu 2 vuoden takuulla ja se tuottaa todella tehokkaasti lämpöä. Vihdoin erinomainen peruslämmitin järkihintaan!!!

Lisätietoa BASIC 140

Maksuton toimitus!