Lisää lämpimiä neliöitä asuntoosi

Luonnolliset vuodot tai ilmaraot ovat täysin normaaleja seikkoja lasitetuissa tai muissa lämmittä­mättömissä ulkotiloissa – tämä asettaakin rajoituksia tilan käyttöä ajatellen.

Solamagic AIR+ lämmitin/ lämmitysratkaisu tuo kaivatun muutoksen. Lasitettujen tilojen sekä muiden lämmittämättömien ulkoalueiden käyttö laajenee jopa ympärivuotiseksi. Mikä parasta, näitä alueita ei lasketa asuinpin­ta-alaksi.

Luonnollinen asunnon laajennus nyt käytettävissäsi erilaisin ta­voin, jopa vuoden ympäri.

Helppo asentaa ja mahdollisuus täydelliseen ohjaukseen

Solamagic AIR+ voidaan asentaa seinälle, kattoon tai tyylikkää­seen PREMIUM -jalustaan. Solamagicin laaja lisävarusteva­likoima tarjoaa jännittäviä mah­dollisuuksia kuten esimerkiksi tehonsäätö omalla älypuheli­mellasi (Solamagic ConnectMe® ja Solamagic BTC -tuotteissa).Se on helppoa ja fiksua.

Tyylikäs design ja saksalainen laatu – päivänselvä ratkaisu lasitettuun tilaan

Alhaiset käyttökustannuk­set, tyylikäs ja innovatiivinen, minimalistinen muotoilu sekä vain parhaista materiaaleista ja komponenteista, kahdella teh­taalla Saksassa valmistettu tuote on päivänselvä ratkaisu lasitettuun tai katettuun ja tuulensuojaiseen ulkotilaan.

Solamagic AIR+ on saatavilla useissa väreissä, jotta se vastaisi parhaiten tarpeitasi. Mikäli tarvitset erikoisvärin, sekin tietysti onnistuu.

Solamagic AIR+ on suunniteltu ja valmistettu Saksassa, kuten kaikki muutkin Solamagic tuot­teemme. Luonnollisesti se on testattu ja hyväksytty saksalai­sen laadunvarmistusinstituutin, TÜV:n toimesta.

Solamagic tarkoittaa aina laatua ja uusia innovaatioita parhaim­millaan. Tämän vuoksi myön­nämme 5 vuoden takuun – ei siis ongelmia!

PDF-esitteet lämmitinvalikoimasta:

PREMIUM 2000 ARC

AIR+ 2000 ARC

ECO+ PRO 2000

ECO+ PRO ARC 2000

BASIC 1400