Lasitetun terassin eristäminen ja lämmitys

Julkaistu

Terassin hyödyntäminen kylminäkin kuukausina

Lasitettua terassin pystytään hyödyntämään myös viileämpinä kuukausina. On useita keinoja, joilla lämpöä saadaan pidettyä paremmin lasiterassin sisällä tai lämmittämään tilaa. Lasiterassia voidaan eristää, jotta kylmyys ei pääse iskemään terassille pahimmalla mahdollisella tavalla.

Vältä kylmät jalat

Terassinpohja voidaan eristää, mutta tässä kohtaa on hyvä ottaa yhteyttä ammattilaisiin, jotka osaavat ottaa huomioon kaikki tarvittavat asiat siihen, että eristys ei kerää kosteutta pohjan alle tai tee muuta vauriota rakennuksille. Kevyempi, mutta erittäin toimiva ratkaisu on laittaa Dry Step termomatto terassin lattialle. Termomatto on mukava astua ja ennen kaikkea lämmin jalalle. Termomatto on hengittävää materiaalia, joten se soveltuu erinomaisesti tilaan kuin tilaan.

Termoelementeillä kylmän karkoitus

Termoelementeissä on eristyslasit, että kylmä ilma ei läpäise lasia niin helposti. Tuplalasit estävät myös lasien huurtumista. Lisäksi alumiinipuitteissa on kylmäkatkot, jotta kylmä ei etene alumiinia pitkin. Näin tiloista saadaan puolilämpöisiä.

Terassilämmitimen avulla halutut kohdat lämpöisiksi

Terassilämmittimillä saadaan kohdistettua lämpö haluttuun alueeseen infrapunan avulla. Terassilämmitin lämmittää halutun kohdan eikä tee turhaa työtä lämmittämällä koko terassia. Nykypäivän laadukkaat terassilämmittimet ovat myös melko energiapihejä, joten kukaan ei ajaudu konkurssiin muutaman tunnin ihanasta lämmöstä.

Takalla pientä luksusta terassille

Terasseille on totta kai mahdollisuus asentaa myös takka. Takalla saadaan lämmitettyä lasiterassi pikaisesti ja sivutuotteena tulee tietysti monen arvostama ihana tunnelma. Lasikattoon pystytään suunnitteluvaiheessa piirtämään reikä hormille, jotta savut saadaan ohjattua oikeaoppisesti pois lasiterassin sisältä. Kuvitelkaapa syksyinen kirkas, mutta viileä ilta. Takka lämmittää ja voit nauttia tähtitaivaasta tulen räiskeessä ja juoda vaikka kauden ensimmäiset glögit!

Lue myös:

Lasitetun terassin eristäminen ja lämmitys

Lasitetun terassin eristäminen ja lämmitys

Terassin hyödyntäminen kylminäkin kuukausina Lasitettua terassin pystytään hyödyntämään myös viileämpinä kuukausina. On useita keinoja, joilla lämpöä saadaan pidettyä paremmin lasiterassin…

Lasitettu terassi talvella

Lasitettu terassi talvella

Lasitettu terassi kestää tuulen ja tuiskeen Lasitettu terassi toimii hienosti myös talvella. Glasluckan lasitukset ovat suunniteltu pohjoisiin olosuhteisiin ja toimivat…

Lasitetun terassin sisustaminen

Lasitetun terassin sisustaminen

Kalusteilla uusi ilme terassille Kalusteilla saadaan otettua lasiterassi juuri siihen käyttöön mitä ihmiset toivovat. Suunnitteluvaiheessa kannattaa jo pohtia mitä kalusteita…